Middag activiteiten


Vanaf 1 december zijn er activiteitenkaarten te koop bij Salon 28, Speelgoedwinkel van Etten en Catootje & Obelix á € 5,-. Met deze activiteitenkaart kunnen kinderen Oud-hollandse spelletjes doen, mega twisteren met Forever Young, limonade krijgen bij de limonadetap, een haar make-over krijgen bij de kapsters van Salon 28, onder begeleiding van Catootje & Obelix een mooie waxinelichthouder versieren, met de kerstman op de foto, met materialen van Bakkerij Schoutsen kerstkoekjes versieren, de kinder kop-van-jut doen, en geschminkt worden door Forever Young. Een leuk last-minute idee voor in de schoen of met pakjesavond?

Ook voor andere leeftijden zijn er leuke dingen te doen. Zo kun je of je creativiteit op de vrije loop laten om voor kerst een cadeautasje, cadeaulabel of kerstkaart te maken onder leiding van Annette Elias met haar workshops van De Kijkkast. Ook zullen er nog diverse cadeau artikelen te koop zijn.

Na de activiteiten bent u van harte welkom om gezellig de avond te blijven, een hapje te eten, een drankje te doen en van onze optedens te genieten!