Muzikale Line-up

Fireproof​ Stond 5 geleden als jonge band al bij ons op het podium, en ze hebben ondertussen menig feest in Wognum tot een hoogtepunt gebracht. Dit jaar komen ze bij ons terug!

Laugh Don't Cry​ bestaat uit 3 zingende meiden die zichzelf op de piano begeleiden en 2 heren die de percussie en gitaar op zich nemen. Doordat iedereen verschillende soorten muziek inbrengt, hebben ze een verrassend repertoire dat vaak 3-stemmig wordt gezongen en met passie en plezier wordt overgebracht op het publiek.

Lights Out​ is een onbekendere naam in Wognum. Een jaar terug speelden ze bij jongerencentrum Everland op de seizoens-kick-off, hier lieten ze veel catchy eigen punkpop nummers horen welk de zaal niet stil zullen laten staan.

Full House - a capella​ is een nieuwe formatie die tijdens afgelopen Wognumse Vrije Geluiden voor het eerst van zich heeft laten horen. Drie vrouwen en twee mannen leggen hun a capella kaarten op tafel. Op een intieme manier presenteren zij mooie arrangementen van bekende én verrassende nummers.

Anne, Laura & de Manne​ is een pop-rock coverbandje uit Hoorn die sinds 2009 actief is en voor hun plezier af en toe optreden op bruiloften, in kroegen en bij gelegenheden.

Zola Drive​ bestaat uit 4 muzikanten naast zangeres Clara Bakker. Ze brengen muziek gemengd met sensuele piano- en gitaargeluiden, aangevuld door grooves uit de jaren 70.

Jongerenkoor Upbeat​ Brengt de middag in kerstsferen.

Marcel Kramer​ is een zanger en gitarist, hij zal tijdens de middag activiteiten de eerste bekende deuntjes inzetten met zijn gitaar en begeleidingsmuziek.

S'avonds wordt de muzikale omlijsting verzorgd door DJ Ron Dekker